Gott nytt år

Tänkte ha på mig detta ikväll. Världens suddigaste bild. Min kamera dampade.
Fyfan, det ser fan hemskt ut.. Ser skitfet ut..
Fyfan vad jag hatar min kropp.
Jag hatar allt jag är.
Vidrig är vad jag är!
Ha ett gott nytt år nu allesammans
 

(F)(M)(L)

Never good enough

Frukost? Tjaa, allt som finns i skåpen

Sa jag att jag åt en god frukost idag?
Ja i alla fall så räckte inte det...HELVETE!! Varför
 
Suddar ut den senaste timman och börjar om. 10 dagar spyfri och nu får jag börja om igen.. Det va då fan vad jag blir trött på mig själv.
Som jag har sagt så har jag inte hunnit smälta morgondagen än och när jag inte kan se en "klar" framtid så blir allting fail. Jag förstör alltid innan så jag verkligen får det tufft när det väl gäller.
Typ när vi ska på restaurang, vem har precis tryckt i sig allt som finns hemma precis innan man ska gå, bara för att dagen ändå kommer vara förstörd.
 
Vad ska jag göra?
 
Precis när jag satte mig här efter allt äckel så föll en stjärna på mig. Jag har kvar min stjärnhimmel i taket som jag hade när jag var liten. Kanske är det fånigt..
..men jag önskade mig något!

Vill sova

Funderar och Funderar!
Jag är trött. sleeeepy!
Klockan ringde 06.00 imorse och jag låg kvar en kvart innan jag steg upp och hällde i mig en kopp kaffe.
Har efter det hunnit med både ett zumba pass och en god frukost.
 
Ligger nu i min bäddade säng och vill helst bara sova, men icke!
På schemat idag står matshopping, filmtittande och mer träning.
VARFÖR ska det regna ute för?
Blir så irriterad. Fast jag är känd i familjen som den som klär sig efter vädret och bara går ut. kläder efter väder liksom, det hindrar mig inte MEN, och det finns en stooort men. När det är slaskigt så skorna förstörs och det gömmer sig hala isfläckar överallt så man måste trippa fram. Då blir jag irriterad.
Kanske skulle ta en sväng till gymmet sen? finns tyvärr inga rolig pass och jag är sämst på att motivera mig på konditionsmaskinerna.. men men fårse hur det blir.
 

På språng

Kom nyss hem från stan/gymmet och äter lite lunch
Jag vet att jag är sämst på att fotografera
En skål lättkvarg med bär
En bit knäcke med julskinka och senap
Ett glas funlight
 
Han aldrig till köket innan dem åt frukost så jag struntade i det och köpte ett päron på vägen ner till stan istället.
 
Var nere i stan strax efter 10 och då var det väldigt lugnt. Hittade en vinröd spetströja som fick följa med hem. Hatar egentligen att shoppa kläder, det mesta sitter ändå så fult på mig.
 
Träningstighsen som jag letade efter var slut i min storlek, vilket var lite irriterande när jag väl var på stan liksom, dem var ju inte ens på rea.. varför skulle dem ta slut?
Springer in på gymmet och är supertaggad på ett pulspass som visar sig vara fullbokat. VARFÖR BOKADE JAG INTE IMORSE?? PUCKO!
Borde ha i tanken att alla kommer nu och ska träna bort sina julmiddagar. Det var i alla fall vad som pratades om i omklädningsrummet. Het diskussion
Blev först frustrerad och tänkte gå men varför ta ut aggressioner över sin egen träning. Det blev 1 timma på cykeln, medel lugnt. Men det gör inget, brände en hel del ändå. Sen att det tar typ 1 timma fram och tillbaka till stan är ju ett plus.
Nu ska jag nog chilla ett tag, sen får det bli mer träning tror jag.

Tuppen galer klockan 6

Godmorgon, sen ett tag tillbaka som vanligt.
Det är så sjukt värt att gå upp svintidigt för att lyckas somna på kvällarna.
 

Funderar på om jag vågar mig ner på stan idag och kolla in rean ( som förmoligen är helt utplockad) men jag vet inte riktigt om jag pallar. Jag vill men orkar inte typ.
 
Vad ska mer göras tro..?
Jo jag skulle faktiskt kunna gå ner tidigt på stan och sedan svänga in på friskis när jag är klar och köra ett pass. Det var så himla längesen jag var där. Har ju tränat en massa hemma nu det senaste.
 
Vill köpa ett par jeans i lite mindre storlek som jag kan ha som en lite morot typ. Problemet är att jag har såna giganstiska höfter att det är så himla svårt att hitta några som passar. stretch får det ju bli om jag ens ska kunna ha en mindre storlek. Japp!
 
Ska nog springa iväg och göra frukost lite snabbt innan alla vaknar. Vi har haft besök hela veckan här och det är så sjukt jobbigt tycker jag som inte riktigt kan gå som jag vill i huset då. Klart jag kan, men det känns lite konstigt. typiskt mig att känna så..

FML

Har precis kollat på Losing it with Jillian samtidigt som jag har gått på stället i 90 minuter.
Patetiskt eller hur? Lite för sent för att jag skulle vilja gå ut och gå och lite för trött för att dra igång ett cardiopass. Enklast möjligast gå på stället, hålla igång, bränna några extra kalorier. Jag skiter faktiskt i hur mycket jag brände. Huvudsaken var att jag rörde på mig. Allt är bättre än att sitta ner.
 
Shit asså!
alla dessa nyårsplaner gör mig helt matt. Jag orkar inte. Men jag tänker inte heller vara orsak till att sabba vännens nyår.
Jag hatar när jag tänker och tänker och planerar, fast samtidigt någonstans sitter fast. Jag kan inte kontrollera allt. ååh vad ska jag göra.
Det enda som kan hjälpa mig är min träning, men ibland planerar jag upp så mycket som jag ska göra att inget blir gjort. För att jag aldrig orkar börja när jag vet att jag harså mycket kvar..
 
Jag älskar att träna. men tänk er att komma ut helt svettig och dötrött efter ett tufft pass och veta att man har minst tre timmar kvar. Det motiverar inte lika lätt då.
 
Ska dricka alkohol på nyår också för första gången på så himla länge. Jag vill samtidigt som jag är livrädd.
 
Det låter egentligen inte logiskt alls, men flytande kalorier är jag så sjukt rädd för. Spelar ingen roll om jag svälter, äter lite eller hetsar. jag HATAR flytande kalorier. Det är så himla svårt.
Borde köpa ett paket cigg istället och bli hög på nikotin. Jag som inte ens röker..
 
FML
Godnatt

Ångesten ligger och gror

Dagen har bara flygit förbi idag.
Träffade vännen jag ska umgås med på nyår och vi planerade dagen. Hon kommer ganska tidigt på måndagen till mig, vilket gör att vi tydligen ska äta en massa ihop.
Jag förstår om hon vill äta för det gör ju alla som är friska i tänket.
Men när hon tycker att vi ska äta två ordentliga middagar den dagen så går jag nästan under av ångest redan nu. Jag som sa att jag kunde ana att en ångestattack skulle komma är näst intill säker på att den kommer göra det nu.

Även när jag inte hade det här tänket angående mat så åt jag nästan aldrig varm mat två ggr om dagen.
 
Aja, har inte blivit någon träning idag om man inte räknar med 30 min passet inatt som jag gjorde efter att ha blivit tillsagd att göra det istället för att sova...
Men maten har gått ännu bättre idag.
Bara en liten tabbe jag gjorde imorse när jag hade bråttom och bestämde mig för att ta vaniljyoghurt med havrekuddar (delvis för att pappa och hans flickvän var i köket och jag bara ville ta något snabbt) hade läst näringsvärdet på den igår men när jag precis hade ätit upp så såg jag att den innehöll ca 25kcal mer per dl och där trodde jag allvarligt att jag skulle få panik precis framför dem.
 
Visserligen tog jag inte alls mycket så jag övertalade mig att jag ändå inte kunde göra något åt det.
Sen blev det plocksallad från hemköp men bara bra grejer i och inte alls särskilt mycket där heller.
 
Inser att jag reagerar starkare på saker när jag lyckas äta mindre. Jag blir mer och mer rädd för mat ju mindre jag äter. Men så var det förra året också. Fast den här gången tänker jag tvinga i mig lite mer regelbundet ändå. För nu har jag ändå blivit så klok att jag VET OM att om jag fastar i ett par dagar så kommer en garanterad hets som ett brev på posten.
Har inte hetsat och spytt på 9 dagar nu och jag vill verkligen inte inte inte förstöra det nu.
Fiee! Du vill inte.

pitch black morning

Sådär!
Vaken efter mina fyra timmars härliga sömn.
Har precis druckit upp mitt kaffe och funderar på vad jag ska hitta på nu.
Kanske skulle man kunna ta sig ner på rean en stund idag?? Fast, trängas i butiker är verkligen INTE min grej.
Men kanske bara en titt in på stadium/intersport/teamsportia. Japp! träningskläder är jag sugen på att förnya. Det är verkligen på tiden.
Gårdagen gick mycket bättre matmässigt än tidigare dagar och det känns så skönt.
Tänk om jag äntligen skulle kunna lyckas för en gång skull.
Har inte vägt mig på länge och tänker inte göra det förrän den 1 januari tänkte jag. Vetskapen om vad jag väger på nyår skulle förmodligen få mig att må dåligt oavsett vad vågen visar och jag har lovat mig själv att inte sabba nyåret för min fina vän bara för att jag har ångest. Så det blir att bita ihop och försöka trycka undan kaoset i huvudet så gott det går. Det kommer garanterat inte bli någon lätt match eftersom jag redan nu känner mig så jävla orolig över just nyår.
 
Det här nyåret ska jag hänga med en fin vän. Vi ska umgås bara hon och jag hemma hos mig med god mat (som garanterat kommer ge ångest..) massa prat och mys i soffan framför någon film. Något glas vin på det också och jag kan faktiskt inte tänka mig att fira nyår på något bättre sätt.
Firar man "bara" med en underbar vän så kan nyår aldrig bli fel helt enkelt.
 

Slappar dag

Vaknade strax efter 9 imorse och fick lite halvt panik på att klockan var så mycket. Antar att många använder sin lediga tid till att slappa och sova ut nu i mellandagarna. Jag slappar också men eftersom jag har såna otroliga sömnsvårigheter så är det upp med tuppen för min del som gäller.
Sjuka tider jag har egentligen. Somna kl 2 på natten och vakna strax efter 6 (eller ah, tvinga sig upp, skulle lätt kunna sova vidare men då kan jag inte somna alls på natten) Men ibland tar kroppen igen sig genom att som idag sova till kl 9.
 

Idag har jag verkligen bara slappat, lite dåligt samvete för att jag inte ens har tagit en promenad i det fina vädret. Men har haft så himla ont i huvudet så istället har jag kollat vidare på America Horror Story.
Det är först nu som jag bäddat sängen och satt mig vid skrivbordet istället i hopp om förändring. Ne men allvarligt, någon typ av rörelse måste det bli idag i alla fall.
 
Tror att jag ska dricka ett glas vatten så kanske huvudvärken släpper? Japp!
 

Zzzumbaa

Maten gick bättre idag men fortfarande inte helt hundra. En sak som jag är så förbannat tacksam över att jag inte gör längre är att. jag passar på att äta hur mycket som helst bara för att jag har börjat. Visst kan det gå överstyr men innan var det katastrof.
 
Ville egentligen gå ut o gå en kvällspromenad men det har regnat här konstant hela dagen så det blev först lite lättare träning framför datorn på en timma och sedan ett zumbapass.
 
Nu får det bli ytterligare ett serieavsnitt innan jag knoppar.
 
Godnatt

JM pass och serietittande

Ganska direkt efter att min kopp kaffe var svept imorse så tränade jag ett pass med Jillian Michaels på skärmen. Det HÄR passet var det jag körde och jag lovar er, det är tufft.
Jag flåsar som sjutton efter passet varje gång.
Sen blev det dusch, ett avsnitt av America Horror Story och sen frukost.
Okej, detta ser inte aptitligt ut...men det var det
En bit knäcke med keso, julkinka och en klick senap
En apelsin och ett glas funlight
 
Frukosten åt jag för drygt en timma sedan, hade egentligen tänkt äta tidigare, men då var köket blockerat.
Hatar att ordna med min mat när alla är i köket, sen är dem alltid sjukt nyfikna om jag hittar på något nytt. Då vill dem smaka och fråga o grejer, riktigt jobbigt tycker jag.
Nu: Back to America Horror Story
 

Morgonfunderingar

Sitter som vanligt här i sängen och har druckit en kopp kaffe till julkalendern..HAHA, ja jag tyckte att det var så mysigt att sätta på ett avsnitt på morgonen och vakna till med lite kaffe framför det. Ronny och Julia fick det bli.
 
Idag är jag sjukt taggad på att träna och äta bättre. Ställde upp all choklad som jag fick i julklapp så att alla kan ta av det och jag påminner hela tiden pappa att han ska äta upp allt jag har bakat nu.
 
Kollar igenom mina julklappar och är så himla nöjd med precis varenda en av dem. Funderade på en sak faktiskt. Det känns som att vi som skriver ungefär i samma "kategori" nämen både träningsbloggar och äsrelaterade bloggar önskar sig saker som receptböcker, porslin, träningsgrejer och typ ljus för mysfaktor.
 
Ialla fall blir jag otroligt glad för sånna saker.
 
Fick presentkort på teamsportia och har även som friskismedlem 10% rabatt där. Skulle behöva nya skor, nya träningsbyxor oh kanske något nytt linne. Mina gamla kläder är ju så jäkla använda, så det är dags för uppfräschning.
Och så lite thinspo på det <3
 

Dream world

Hej!
Sitter på mattan i mitt rum och funderar på varför jag föredrar det framför sängen..
Tränade lite lätt i drygt en timma framför en film som fängslade mig. Soal surfer hette filmen. Se den!! Man tänker verkligen till och eftersom den är verklighetsbaserad gör att den blir mer intressant.
 
Maten idag har inte gått speciellt bra heller och jag vill bara dö på allt typ. Det är ju fan omöjligt för mig att lyckas nu ju. Jaja jag hade ju räknat med att det skulle gå lite halvbra idag också.
 
Ska försöka äta bättre och hälsosamt nu fram till nyår och efter det blir det verkligen strikt. Det är vad jag har tänkt mig i alla fall. Japp!
Träningen är det enda jag vet att jag inte struntar i. Eller rättare sagt, när jag tycker att jag har struntat i träningen i en vecka så har jag ändå fått ihop mer än 10 timmar i alla fall. (oftast mer) ( alltid mer)
Jag älskar att träna, visst kan det gå överstyr och att promenera tre timmar tycker väl ingen är speciellt roligt. Men att köra en massa pass på gymmet eller skaka loss till ett zumba pass tycker jag är skitkul.
 
Men nu ska jag lägga mig och tagga för en BRA morgondag.

Goder morgon

Jag vaknade så sent som vid 12 ungefär.
helt sjukt, kom inte ihåg senast jag sov så länge. Fuck, kommer inte kunna sova ikväll..
 
Julafton var i alla fall jättefin och jag har fått en massa fina klappar.
 
Fick bla, porslin från greengate som jag fullkomligt älskar.
 
Om jag åt för mycket? Ja förfan helt klart.
Tänk att det är socialt att stoppa en massa mat i munnen, tugga och svälja. mmmm trevligt.
 
För oss brukar julmenyn se ut som så
1. julfika hos pappa
2. jullunch + efterrätt hos mormor
3. snacks till kalle anka
4. fika
5. kvällsmysgottis hon mamma
 
Aja, jag hade i alla fall en mysig jul

Merry Christmas

Godmorgon!
Själv gick jag upp klockan 6 och satte mig med en kopp kaffe framför julkalenden. Tanken var att jag sedan skulle svira om till tjockiskläder och ge mig ut på en morgonpromenad ( man behöver ju inte dissa träningen bara för att det är julafton, det är ju nu man behöver det som mest typ)
Snön bara vräkte ner här så jag var inte riktigt så sugen på en promenad, tur var väl det för istället tränade jag framför datorn.
Tränade mellan 7-9
Det blev 1 styrke/cardio pass till Jillian Michaels
1 cardio bootcamp pass
och
1 zumba pass
Så nu känns det lite bättre än vad det gjorde för ett par timmar sedan. Magen är fortfarande uppsvälld pga mensen men inte riktigt lika mycket.
Nu ska jag kasta mig i duschen och hoppas på att jag hittar något att ta på mig
(Annars får det bli gosmorgonrocken... åtminstonne röd ju..)
Jahopp, då antar jag att jag är redo för att fira jul nudå!
GOD JUL PÅ ER ALLA <3

when you least expect it

 
Helvetes jävla skit. FANFANFAN!
 
Klart som fan att ångesten ska komma ikapp mig så fort klockan slår över tolv.
Julafton.
Känner mig så jävla fet, har provat hela min garderob för att hitta något att ha på mig imorgon. Hittade inget alls som passade och jag ser ut som en jävla val i exakt allt.
Vill egentligen ta något pösigt för att gömma magen, så jävla vidrig är den och jag ser fan gravid ut. Har mens också, bästa kombon ever!
Har typ ändå ingen att klä upp mig för så det får bli pösiga kläder tror jag.
Känns som om jag är den enda som knappt har någon släkt
Morgonfirade: brorsorna, pappa, farfar och farbror
Em firande: brorsorna, mamma mormor och moster
boys VS girs typ
Har inte ens en enda kusin. Men dem jag har räcker och jag älskar dem alla

Syrran är ju inte hemma ( vi som alltid gör allt tsm på jul )
 
Måste även fundera ut om jag ska ha min TRE hårstrån nersläppta eller ha uppsatt
 
Jag hatar verkligen mitt liv
 
God Jul på er alla <3
 
 
 
 

Dan före dopparedagen

lågkalorikräm blandat med miniyoggi ( fråga inte!)
1 apelsin (varför skalade jag innan jag fotade??)
1 glas julmust light
 
Sitter på mitt rum med lite frukost. Sparar in kalorier genom att äta lite kalorisnålare idag, för ikväll blir det julbord här hemma och att lyckas äta julbord som man behåller är verkligen svårt..
Regelbundet är grejen, efter jul ska jag ner i vikt som fan, men över jul är det ju ett helt projekt att ens hålla vikten. Så det är vad jag tänker försöka med. Går jag på för hårt kommer jag bara sitta där med alladinasken i knät och hata mig själv ännu mer och det vore ju dumt.
 
Jaja, körde 30 min passet (det jag la upp i ett tidigare inlägg) imorse, Skulle kört en timma eftersom 30 känns så lite, men sen vaknade alla, och att stå och träna när dem ser på finns inte ens i tanken. Men det får bli en promenad senare också.
 
Nu blir det sista fixet för morgondagen och det jag oroat mig för mest att välja kläder.. omöjligt uppdrag!
 
 
 
 

Godnatt

2 timmars promenad gjorde susen
 
Okej, jag försöker nog bidra med lite positiv energi i min blogg känner jag. men egentligen känns allt mest kaos. Jag ser inte ens en framtid för mig, och det skrämmer mig lite faktiskt.

Fakta

1. Har lyckats att inte överäta idag (smakade däremot av julgodiset vi gjorde)
 
2. Jag får äran att välja kyckling till middag. kommer till köket och ser att kycklingen BADAR i en sås av grädde och baconstrimlor. Till det?? potatigratäng som även den slappar i ett hav med grädde.
 
3. Hatar mitt liv och inser hur fucked up det verkligen är
 
4. plastsyrran fattar inte att väggen mellan mitt och hennes rum är så tunn att jag hör att aktiviteten där inne innebär no clothes
 
5. Orkar inte mer, går ut och går nu.
 
 

Julgodisbak

Ja alltså, jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här synen.. Mamma och jag är alltså igång med att baka julgodis för fulla muggar. Shit, vi kommer verkligen ha hur mycket som helst till jul.
Ska i alla fall baka ett par lite nyttigare tryfflar tror jag, så att det finns möjlighet för mitt huvud att välja något annat, just incase liksom.
Har inte ätit frukost än, borde nog göra det innan jag hugger in på en marabou... (skämt åsido) jag har faktiskt tröttnat på marabou konstigt nog, har förätit mig på det tror jag ehehe. Visst äter jag choklad, men hellre typ fazer eller lindth, och att skriva allt detta gör att jag känner mig väldigt fettig. Fuck!
Har inte spytt på två dagar och jag vet egentligen inte om jag ska skratta eller gråta. Patetiskt att vara glad över kanske?
Glöm inte att det är nästan omöjligt att följa sin egen plan under julen, har ni det i tanken är det lättare att tänka logiskt, så straffa inte er själva för mycket.
Med det sagt så ska jag återgå till bakningen.
 
 
 
 
 

Äggigt och slött

Detta är vad jag ätit hittills idag (halvfreeeecht i know)
2 ägg
wokgrönsaker med 1msk creme fraiche
1 clementin
 
två ägg går emot mina principer och att dessutom äta annat till ockå var lite jobbigt idag. Men gjorde ett test för att se hur länge jag står mig om jag äter ett lite bättre första mål på dagen, och jag är fortfarande inte hungrig. Så det känns bra.
 
Han inte ut innan städerskan kom idag så blev sittandes på mitt rum tills typ nu... BRA GJORT!
Men det blev lite slötittande på Jul med Ernst och lite skissande. Tycker faktiskt att det är riktigt roligt.
 
Lät min tallrik stå inne på rummet i ett par timmar och nu stinker det som fan.. jag som precis fått upp värmen i rummet har inget annat val än att öppna förnstret och vädra..
 
 

Ge mig styrka

Goodmorgon!
Sitter i min säng med en kopp kaffe och dreglar över bilden nedan..
..Åhh ge mig !
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men tänkte komma iväg på promenad eller något när städerskan kommer. Annars känner jag mig bara så ivägen.
Igår var första dagen på länge som jag faktiskt inte spydde. Känner mig så glad över det. Måste hålla mig nu. Jag vill inte vara svullen pga det på jul och nyår.
 
Är lite rädd för imorgon. Mamma och jag ska baka julgodis då och hon kom med hur mycket förslag som helst som hon har köpt hem till. Hon frågade även mig om jag hade några förslag som jag ville baka, skrev ner en massa ideér tills jag kom på att det är onödigt att göra en massa sorter jag gillar, för då är det ju svårare att stå emot, så jag strök nästan alla mina alternativ och letade upp en träningsblogg med hälsosamt godis istället som ska testat.
 
Tänker inte förbjuda mig något nu december ut. Men jag tänker förbjuda mig spy. Så äter jag en massa skit så får jag skylla mig själv. Men ska försöka äta måttligt och inte vräka i mig och sen träna också så borde det gå bra. I januari blir det andra bullar
Hade varit så mycket enklare om jag hade kunnat tapetsera om hela mitt rum till thinspo bilder, men det går ju inte... får rita något på handen så jag blir påmind hela tiden. För även om tänket finns hela tiden så behöver jag också kunna se det framför mig.
 
Eftersom jag vet att vi ska baka med all choklad så har det varit lättare att stå emot den. Hemma hos oss har vi nu
1.4 kg mörk choklad
1kg mjölkchoklad
500g vit choklad
 
Men men. Det går, har faktiskt tröttnat på marabou, tro det eller ej. äter jag choklad så blir det nästan aldrig marabou längre.

Julklappsinköp - Check!

Äntligen
äntligen är jag klar med alla julklappar. Kanske kompleterar något men i stort sett är jag klar. pheew.
 
Kom hem för en stund sen och har precis landat med lite brunch framför dumburken.
Är så himla glad att det gick som smort att fixa det sista julklapparna idag. Gav det ett försök igår , men då hittade jag inte en enda jäkla parkering i hela stan och när jag väl hittade en så gick inte vår stora bil in.
 
Jaja!
 
Han träna en timma imorse innan jag for iväg, ska äta upp och sen ska jag mamma, bror och moster kolla på gran.
Ska bli mysigt. Ska hjälpa min andra brorsa att sätta upp granen hos honom sen också. För av någon anledning lyckas han få den sne varje år..
 
Brunchen
1 ägg
tre skivor kokt emilskinka
1 stor msk keso mini
spetspaprika och körsbärstomater
1 apelsin
1 kopp äppelkanelrussin te
 

Workouts

Tänkte tipsa om ett par workouts som går varma här hemma hos mig om jag väljer att träna framför datorn.
Byter självklart pass när jag kört dem ett par gånger eller om jag tröttnar. Men dem här är bra tycker jag.
 
Jag älskar att dansa. Den här zumbavideon är sjukt kul och tiden går jättefort. Dessutom blir man otroligt svettig och känner att man har tränat om man går in för det.
När du vill ha en rolig och lite lättare workut.
 
Ett vanligt cardio pass som garanterat sätter fart på kroppen. Jag brukar köra detta X 2 om jag väljer den här workouten eftersom 30 minuter känns för lite om jag ska träna. (kan dock vara jobbigt att veta att man ska göra om hela när man precis avslutat den)
 
 
 Som sagt dans, say no more! Love it! lite lättare workout men riktigt kul.
Finns en tvåa till den här workouten också.
 
Tuffaste: Jag kan träna tufft, men oftast måste jag gå till gymmet och ha någon som peppar mig på ett pass då. Men den här workouten brukar jag köra någon gång i veckan. För att hinna glömma hur jobbig den är ( haha )
Ett riktigt tufft cardio pass som får mig att kippa efter andan varje gång!
 
Om ni sitter på ett sjukt bra pass där hemma så dela gärna med er. Letar nya hela tiden.
 
 

I can do this

Sitter nyduschad i sängen och har precis ätit upp frukosten.
En portion havrevälling med lågkalori sylt och massa kanel
En apelsin
1 glas fun light appear
 
Sådär det kan man ju kalla stadig frukost i alla fall. Mycket..jo kanske det?
 
Är ni också sånna att ni pudrar på med så jäkla mycket kanel att det nästan bli cinnamon challenge varje gång man stoppar skeden i munnen?? (haha)
 
Har i alla fall varit produktiv och varit ute på en timmas promenad och även dansat ett pass zumba framför datorn.
(så frukosten är reda förbränd)
 
 

Gör om gör rätt

Godmorgon!
Har redan kommit upp och druckit en kopp kaffe till julkalendern.
Finns ju inget mysigare.
Jag älskar den lilla stunden på morgonen innan all planering ångest och tänk börjar.
Borde fortsätta följa en kalender efter att den slutar typ..
 
Idag har jag skrivit upp värsta tuffa schemat som jag bara måste följa för att komma ikapp lite. Försöker intala mig att jag kommer må sjukt mycket bättre när det är gjort. Men ser inte helt fram emot allt vad jag skrivit upp på min to do list.
Men när allt är klart ikväll kommer jag att vara mer än nöjd. Så nu kör vi.
Spark i baken Fiee, och ut på promenad NU!

Sömn läker kroppen

Vaknade lite försent för mitt eget bästa idag.
Först ringde klockan vid halv åtta, och av ren vana så slår jag upp datorn och sätter på jukalendern.
Kollade klart på den och sen somnade jag om och vaknade vid 10.30. Min kropp behövde verkligen mer sömn men jag bävar för att kunna sova ikväll, för om jag vaknar så sent brukar det vara helt omöjligt.
En kompis ringde vid strax innan midnatt igår och vi la inte på luren förrens tre timmar senare. Så det kanske var därför.
 
Idag ska jag hålla hårt i mig själv. Försöker säga att jag inte kommer bestraffa mig bara för att det inte gått superbra det senate dagarna (har försjutton gått åt helvete) för om jag skulle göra det så är risken att misslyckas större igen.
 
Idag skrämmer framtiden mig.
Jag inser att tiden går så fort och att jag är tvungen att ta tag i något snart.
Jag kan inte gå så här länge till
 
 

Dagens konstaterande

Det tar ca tio minuter att springa upp och ner för trappan 100 gånger

Självbehärskning / Bieffekter

Nu vet jag. jag ska snart ha mens, därför kan jag inte stå emot allt just nu.
Ingen självbehärskning här alls idag ju.
 
Jag har haft oturen att råka ut för alla bieffekter med att ha en ätstörning i princip. Känns så fail eftersom jag inte ens lyckats bli smal...
Så för inte jättelänge sen så beställde jag en peruk. För tyvärr så vill inte mitt riktiga hår sitta kvar på huvudet. Ångrade mig så fort jag hade beställt den eftersom det kändes fel på något sätt. dessutom var den lockig, hade visserligen beställt en lockig eftersom just den peruken var finast och syftet var att platta ner lockarna på den.
Hur som helst behöll jag den och efter att verkligen ha tagit mig tid till att testa den och fixa till den så blev jag så otroligt positivt överaskad. Den var så fiiin <3
 
Eftersom jag beställde en i mörkare färg än min egen hårfärg så vill jag inte riktigt använda den nu. Köpte den först och främst för att veta att jag har ett ess i rockärmen om det skulle krisa sig liksom.
En trygghet som finns typ.
Grät alltid i duschen innan eftersom allt låg i golvbrunnen när jag var klar (vilket det fortfarande gör) men nu känns det inte riktigt lika jobbigt eftersom jag är säkrad.
 
Eftersom hår för mig är mitt allt i princip så la jag ner endel pengar på min peruk. Vilket gör att jag verkligen fick vad jag betalade för. Den ser verkligen otroligt äkta ut och jag kan sätta upp håret hur som helst utan att det syns att det är en peruk.
 
Känner mig så jävla stressad. har inte fixat en enda julklapp än. Men vet tack och lov vad jag ska köpa till alla. Brorsan kommer strax och hämtar upp mig för en sväng i köpcentret. Hoppas jag kan få mig mig några klappar hem då.

Som förutspått

Sagt och gjort, dagen gick skit!
 
Visst julbord är gott men eftersom tiden går så fort så känns det nästan som om jag åt det för inte alls länge sen, vilket gör det sjukt överskattat.
Att sitta på restaurang med tre flummiga killar med dålig humor är speciellt.
Jag har sagt min åsikt i allt från fotboll, Tyska spelare, och café bärs...som tydligen ska bli ett eget program fick jag höra. 
 
Egentligen åt jag inte överdrivet på julbordet, utan mer normalt kanske? okej har inte den blekaste vad som är normalt? men inte så mycket som jag trodde. Dessutom är ju det jag äter rätt nyttigt egentligen. Typ lax,makrill,skinka,ägg. Jo visst jag äter köttbullar och prinskorv också (bara för att man ska typ..)
Gottebordet tog jag egentligen inte mycket av heller. Jag tog absolut inte mer än någon annan och ändå var det jag som blev kallad fetto när jag kom med tallriken. typiskt.
 
Somnade ett par timmar när jag kom hem sen och vaknade nyligen. Åt skogen med det, kommer inte kunna somna om nu. Sitter även och vrider mig i ångest över en fail dag och att mina träningstimmar inte stämde överens med mitt upplägg. Nästa vecka ska jag få till ännu fler så jag kan täcka upp för dem jag inte gjorde den här veckan.
 
 

Kort om hur jag prioriterar nu

Längd: 175.5cm
Vikt: 61.5
 
 
Tänkte berätta lite kort om vad jag har kommit fram till. Har haft ett konstigt förhållande till mat länge nu. Förra hösten låg min vikt på ca 10 kilogram mindre än i dagsläget och jag strävar efter att komma tillbaka dit. Alla hetser och försök till att behålla äckelmat utan att få upp den gjorde att jag la på mig en massa.
 
Kommer däremot ihåg att jag inte mådde bra alls för ett år sedan heller. Jag åt även långt ifrån bra. hetsade nästan varannan dag och ibland var jag inne i allt eller inget cirkeln (hata den)
 
Jag har alltid strävat efter snabba resultat, men det är omöjligt för mig att gå ner 10kg på en vecka och äntligen har jag förstått de. Jag har nu tagit förnuftet till fånga och försöker gå ner på lite längre tid (fortfarande inte hälsosamt) men försöker intala mig att jorden inte går under om jag äter ett bett på en pepparkaka och att det är bättre att behålla en lussebulle än att hetsa 10 stycken till bara för att man har börjat och sen inte veta hur mycket man får upp.
 
För att jag ska kunna tillåta mig att äta på detta sättet så har jag varit tvungen att öka min träning ganska drastiskt för att ångesten inte ska ta kål på mig totalt.
Jag försöker snitta ca 20 timmar i veckan. men då räknar jag även med promenader, inte gå på stan eller lalla runt utan riktiga promenader.
 
Idag gäller inte mitt tänk iofs, för det kommer jag inte klara.
Nu blir det julbord ( och ett långt badrumsbesök efter)

Tredje advent

Idag är jag tröttar än någonsin.
Kunde inte sova inatt, hatar det. När klockan var 4 på natten gick jag upp och satte på en kopp kaffe, La en stor kudde framför det omtalade elementet och tände även tredje ljuset i adventsljustaken. Mys på hög nivå. Satt där en stund tills jag bestämde mig för att försöka sova igen. Ligger fortfarande i sängen men har varit vaken ett bra tag.
 
Dagen har knappt börjat och jag vet redan att det blir fail.
Med skräckblandad förtjusning så ska jag och syskonen på julbord idag...fuck!
Kommer inte kunna behärska mig tyvärr.
Julbord tycker jag är jättegott (FETTO) och jag äter det typ en gång om året och då kan jag bara inte göra det med stil, tyvärr.
 
Buffé går inte ihop med normalt ätande ens, det är bevisat att man äter mer än man behöver på buffé.
Hur mycket som helst att välja på - även om man bara tar en bit av allt så skulle det bli förmycket...
 
Aja, det får gå.
 
Att allt jämt ska kretsa kring mat. Snar har vi säkert sommar/höst/vår bord också, kanske till och med tisdagsbord. uschusch!
 

Gbg/Liseberg/Humörsvängningar

Kom hem för ett tag sedan och dagen har varit så otroligt bra.
Jag och bästis flummade runt som jag vet inte vad eftersom vi båda var så trötta och vi drog en massa dåliga skämt.
Jag skrattade på riktigt.
 

Jag åt ingen frukost eftersom jag inte visste exakt hur dagen skulle se ut. Jag hade iofs redan planerat att dra med henne till slimfood eftersom jag redan googlat fram att kräftsallad där vore bästa alternativet... (störd) utan pasta såklart.

Hon gick med på det i alla fall och efter det blev det inget mer där.
Vi tog sedan spårvagnen till liseberg och gick ett varv innan vi drog oss hemåt igen.
Jag frös som F.A.N så jäkla kallt var det. värmdes inte ens upp på hela bilresan hem där värmen var på max och jag hade både tjockisjacka och vantar på mig. Var tvungen att sätta mig framför mitt element med en kopp te i en halvtimma innan jag tinade upp.
 
Blev frågad av kompisen om jag ville äta middag hos hennes mamma senare eftersom hon hade frågat om jag ville komma. Men jag tackade nej. Visst var det skönt att slippa maten där men det var inte därför jag tackade nej och jag blev så jävla ledsen att jag grät (vilket typ aldrig händer) för att jag är så misslyckad.
 
Anledningen till att jag tackade nej var för att jag inte vågar sitta med hennes mamma och man och vara social. Jag har inget att tillföra, inget att komma med, dem kommer tro att jag är en stor lat tjockis som inte tar tag i något om jag skulle säga att jag inte gör något. Jag är misslyckad.
Jag har sånt jävla problem med den sociala biten nu för tiden att jag bara blir mer och mer fundersam över hur jag någonsin ska våga mig ut i livet, söka jobb, skaffa pojkvän. Allt.
 
Jag är så jävla fail!
 

Nu har jag precis ätit en apelsin och världens godaste nyttigaste protein-pepparkaks-fudge-kladdkaka typ. Så jäkla god MUMS! Hiss för påhittade kalorisnåla recept som är så sjukt goda.
 
velar mellan promenad och att sova, har visserligen gått hela dagen i gbg men det räknas ju inte..
 
 

Klädval - jorden går under

Godmorgon!
Har precis svept en kopp kaffe i hopp om att bli lite piggare men sitter fortfarande här med typ påsar under ögonen. Jag är så trött. Har varit uppe i tid hela veckan, men har inte somnat lika tidigt så jag tror jag har snittat fem timmar/natt. Inte för att jag kräver så mycket sömn egentligen, men nu är jag trött.
Har fem timmar kvar till jag når minimum av min träning den här veckan, hoppas jag hinner göra något ikväll så jag inte har någon press att göra allt imon. Men men.
 
Drar till Göteborg om ca 50 min och jag har fortfarande inte gjort mig i ordning, dvs valt kläder. Är rädd för att det kommer ta musten ur mig idag, jag hatar att välja kläder, tar alldeles för lång tid eftersom jag är för fet för allt.
Ne ha en bra dag så hörs vi ikväll!

Försöker promenera bort ångesten

Tog nyligen en varm dusch efter att ha varit ute ännu en gång och promenerat. Gick mellan 20.45 - 23.00
Ja vad ska jag säga, kolakaksbaket spårade ur något fullständigt. Kakjävlar (ursäkta språket)
 
Gjorde nämligen en deg igår och blev så irriterad att vi inte hade någon matberedare som gjorde jobbet på två minuter utan att jag fick stå med det i en halvtimma istället och röra för hand.
Jag var så nära på att slänga skiten, men det är pappas favoritkakor så efter att pappa bett med hundögonen så fick jag baka ut kakorna för att vara honom till lags.
Efter att ha varit så jäkla irriterad så slängde jag i mig en bara sådär, la tre stycken i en påse och sa att jag skulle gå över till mamma med dem, men eftersom hon var på glöggparty (planerat,visste redan om det)så fortsatte jag att trycka i mig en massa äckel för att sedan kuta upp på toan för att få upp skiten igen..
Med helt förstört face gick jag tillbaka till pappa och drog på mig lite tjockare kläder för att dra mig ut på en promenad. Usch, ångesten var högre än på länge..USCH
 
Ser tecken på mig att jag går in i en depp period nu igen. Musik som jag har vägrat lyssna på i ett år nu för att jag bara känt mig deppig av går på repeat i lurarna och jag känner mig så jävla svag. Har ju precis lurat i alla att allt är bra, om det ska bli riktigt jävla kasst igen så kommer det bli så mycket svårare att låtsas. Det är ju redan en pina.
 
Imorgon blir det gbg med bästa vännen och brorsorna.
Shopping och liseberg står på schemat.
Jag ska vara normal imon, jag ska resonera som vanligt, jag ska jag ska jag ska!
 

Innan klockan Tre

Har precis ätit frukost/lunch eller vad man ska kalla det, kom iväg senare än vanligt på min promenad imorse så det blev mat som först halv två.. men inte mig emot.
Det var så himla fint ute idag, Solen lyste upp och snön glittrade.
Även om mina promenader brukar bestå av 99% stirrande i marken och tankar på mat/kalorier/förbränning och träning så försökte jag då och då kolla upp och njuta av hur vackert allt var.
 
Jag har alltid sagt att jag passar bäst in i skogen. Ge mig ett tält och jag bosätter mig typ. Fast brr.. lite kallt nu kanske?
Trots den kyliga luften och en termometer som visade -12 så var jag ute och gick i 2 timmar och 15 minuter.
Även om jag gick mig varm så blev ögonfransarna och slingorna av håret som kikade ut under mössan helt vita.
 
Nu som sagt har jag precis käkat yoggi mini med bär, några bananslantar, ett par branflakes och misslyckad hemgjord saffransgranola till lunch. Gott!
 
Tror att crunchien hade blivit bra om den hade blivit just det.. crunchy (hehe) Jaja det går ju alltid förbättra ett recept.
 
Ska skriva lite om hur jag ser på kost och träning nu för tiden, Jag har ändrats lite på den fronten än innan faktiskt.
 
Men tunn som luft, det ska jag bli!

Kylan tar sig in överallt

  Godmorgon alla fina!
Min klocka ringde vid 07.30 idag, precis som alla andra dagar. Vaknade till genom att starta igång dagens avsnitt av julkalendern och efter det var jag pigg trots allt för lite sömn inatt. Men sitter fortfarande i sängen med något slags element framför mig. Ja det är ju kallt liksom.
Hur som helst så ska jag ta mig ut i kylan för att gå en morgonpromenad tänkte jag. Skulle behöva röra på mig ordentligt idag eftersom jag slarvade lite igår.

Välkommen

Jag skulle vilja börja med att välkomna just dig som läser och även skriva ett par rader om vem jag är.
Jag kommer att vara anonym vilket gör att jag kommer kunna dela med mig av exakt allt jag känner för.
En öppen dagbok helt enkelt.
 
Jag kallas för Fie och bor i småland med min familj. Jag har tre syskon och skilda föräldrar.
För ett par år sedan blev jag otroligt deppig under en höst vilket sedan tog form som en ätstörning som jag nu lever med. Jag är inte redo att ge upp mina drömmar om att känna mig tunn som luft och det är vad min blogg kommer att handla om. Strävan om ett tunnare jag.
Ville bara göra en kortis presentation
 

RSS 2.0