en cirkel som aldrig går att bryta

I skrivande stund sitter jag och hetsar på crunchy med yoghurt och en påse godis.. FETTO!
 
Ska snart besöka toaletten...
 
Idag var jag ledig så jag sov lite längre än till kl 6. tog sedan en promenad, klippte gräsmattan ( sjukt svettigt och tungt ) och sedan cyklade jag ner till havet. Dock blåste det rätt mycket så jag märkte inte att solen tog så mycket som den gjorde. När jag cyklade in till personalmötet så frågade alla om jag hade solat idag.. fail på det. kräfta var det ja.
 
Sen håller vi på och testar en ny grej så vi hade smakprov på pizza och jag åt 1/2 slize av en pizza som var delad i åtta delar.. vilket är typ inget alls.. men det tillsammans med PMS triggade igång mig till dagens hets..
 
idiot sofie!
Patetiska jävla idiot.
 
Se har jag fått en inneboende också, när jag lyfte på filten i soffan för att rätta till den så satt det en ÖDLA!!! på mitt ben! sjukt äckligt. Gjorde som man alltid gör, hoppar runt och skakar av sig äcklet så fort man bara kan. tyvärr försvann det lilla monstret och nu kan jag inte hitta den. Hoppas verkligen inte att jag vaknar upp med en ödla i sängen imorgon.. isåfall får jag flytta ut till den andra stugan.. hua
 
Toaletten var det ja.. hejs
 

Vilken dag

Idag gick jag upp klockan 06.00 för två timmar av promenad och cykling innan jobbet.
 
Har haft en sån sjukt känslosam dag. Började när jag av misstag gjorde fel i en beställning och på så sätt beställde friterat till mig själv på lunchen...!!! ojj så bra.
Luchade med en jobbarkompis och bestämde mig för att äta ändå, men det tog lite längre tid för mig eftersom jag inte bara kunde trycka ner det och behålla det. Så ca en halvtimme satt vi i alla fall.
Just då drällde det in en massa folk som skulle köpa massa och beställa, vilket gjorde att vi tydligen satt för länge.. ville typ döda mig själv bara för att dem inte var nöjda just då.
Men om jag måste slänga i mig mat på max 10 min så struntar jag hellre i att äta faktiskt.
 
Efter det jobbade jag lite isolerat i en halvtimme innan jag gjorde min vanliga uppgift igen, så på den tiden kunde jag klanka ner på mig själv ännu mer.
 
Pga, friteringen så gick jag ytterligare två timmar ute i blåsten.

Jag grät hela tiden. Så känslig var jag, jag kunde tänka på vad som helst och tårarna bara rann.
 
Jag gråter sällan, men när det väl händer så är det inte helt lätt asså
 
 

update

Är på plats på favoritön igen och taggar inför jobb imorgon.
Men fyfan vad det regnade idag, kunde knappt se vägen när jag körde. fyra timmar helt själv i bilen utan att kunna se något alls. sjukt läskigt.
Kan väl känna mig en aning ensam. Jag är ju helt själv i ett stugområde, där majoriteten av folket inte kommit än. Mina närmsta grannar är en flock med kor.. HAHA
 
Men jag tror nog att det kommer bli bra.
Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att detta ska boosta mitt självförtoende och locka fram den sociala biten inom mig..
 
Men seriöst så har jag verkligen problem med det.
Pappa och jag skulle fixa mobilt bredband i köpcentret hos oss och jag fick en sån obehagkänsla i hela kroppen som jag inte kunde reda ut, vi stog mitt i hela folkmassan Jag fick dra en lögn om att jag skulle hämta min telefon i bilen för att kunna sätta mig där och andas en stund. var så sjukt nära en panikattack.
Så äckligt.
 
Aja, jag ska upp i tid imorgon och träna innan jobbet (om jag lyckas ta mig upp) så nu säger jag godnatt

En dag

Igår hade ja en trevlig dag nere i stan med bästis. Vi köpte med oss sallad och satte och på bryggan i stan och njöt av solen och snackade en massa. Vi drog en sväng på stan i jakt på shorts till mig men inga satt bra...
jag hatar att prova kläder.
Sen blev det avslut på altanen med ännu mer sol som.
 
Igår spydde jag.. vi satt och åt godis hela familjen. inegn som helst aning varför vi alla satt och gjorde det direkt efter middagen, det gör vi aldrig annars. När jag sedan märkte att alla skulle iväg på olika håll så kändes det inte mer än rätt att åtgärda lite av mitt misstag.. usch! rev sönder hela halsen också. blödde som sjutton. Det var ju så längesen jag gjorde så.. aja skitsamma. inget att älta.
 
Jahapp, dags för lite morgonpromenerande tror jag.
 
Ciao

never good enough

För första gången på länge har jag gjort något som jag faktiskt är riktigt stolt över. Jag fick ett sommarjobb och jag utförde det riktigt ordentligt bra. För mig som är socialt handikappad så lyckades jag faktiskt otroligt bra för att vara jag.
När mamma kom förbi så sa min chef till henne..
"sträck på dig, vilken fantastisk dotter du har, var har hon varit i alla år"
 
Jag tycker att det är väldigt svårt att ge mig själv beröm och det handlar ju bara om ett sommarjobb.
 
Men när jag för en gång skull faktiskt vill ha uppmärksamhet (som jag aldrig annars vill ha) så lyckas min syster med något som är ännu bättre samma helg och som vanligt trycker jag ner mig själv igen..
detta är jättestort för mig men kanske ännu större för min syster.. hon lyckades nämligen ta sig in på läkarlinjen i ett annat land och har pluggat sönder sig själv för att komma in eftersom betyget inte helt räckte för en plats i Sverige
 
Så vad fan har jag att vara stolt över... att jag har lyckats få ett sommarjobb medans syrran ska bli läkare.
För att pappa är läkare och mamma barnmorska.
Jag kommer aldrig vara tillräckligt bra.
 
För att jag gärna hade blivit läkare om jag hade kommit in och betygen hade räckt. Yrket är ju verkligen intressant tycker jag.
Jag är så otroligt jävla patetisk att det inte är sant.
 
Åhh  Godmorgon förresten.. nu ska jag ut på promenad!
 

Jag försöker

Fråga mig inte ens vad som hände sist. Vad var det för nån jäkla dipp. Jag försöker verkligen och jag anstränger mig himla mycket för att ta mig ur den här skiten. Jag vill ta mig ur den här skiten och jag vill slippa tänka och ha ångest över att äta vissa saker.
 
Just nu är jag på plats på Öland i alla fall och har jobbat min andra dag.
Tror ni inte att jag fick läras upp på just den platsen där man behöver vara så sjukt jäkla social och trevlig att det inte är sant. Jag försöker verkligen och jag tror att det går ganska bra? dem säger att jag är väldigt duktig i alla fall.
hoppas jag bli bättre på den sociala biten nu i sommar!
Jag äter både mat och fika där och har faktiskt klarat mig väldigt bra med att vara måttlig.
 
Känns som jag äter en massa och ändå ser jag hur jag går ner i vikt. men å andra sidan så mår jag ju så sjukt bra när jag tränar och eftersom jag varit så nervös inför jobbet så har jag klivit upp kl 06.00 tagit en promenad på en timma för att sedan hämta cykeln och köra en runda på dryga timman där också. sen börjar jag klockan 10 och är uppe på fötterna till klockan 18.00. förutom lunch och fika raster
 
men om det visar sig att jag måste äta ÄNNU mer för att hålla min vikt så kommer det bli tufft, för redan nu äter jag massa känns det som.
 
Åker hem på söndag och sedan ner igen en vecka senare för jobb resten av sommaren.
BUHU för att jag missar lördags spinningen på friskis imon.. sista nästa vecka sen för den här terminen och så fasen ska här trampas
 
Puss på er fina kämpar där ute

RSS 2.0