Att nå det friska

Den här låten handlar ju om kärlek, förstår man nästan direkt. Själv förknippar jag den med mina problem.
Tjejen som går iväg i låten relaterar jag till mitt friska jag. För jaa, ett tag kände jag mig lite bättre. var ett tag sen dock. Men jag ser det som att den friska sidan av mig går iväg, trots att jag var så nära att hinna ikapp den.
Lyssna!
 

Memory

 
 Tänkte dela med mig av en låt som får mig att må både bra och dåligt.
Det här var min farmors favoritlåt och jag kan förstå varför. Så pappa spelade alltid den här på piano när vi var små och jag kan inte ens räkna på fingrarna hur många gånger jag och syrran dansade med varandra till den här förr. uppvuxen med den helt enkelt.
 
Memory, i can dream about the old days, life was beautiful then.
I remember the time I knew what happiness was.
Let the memory live again.
 
 
 
 
 
 
 

Planering

Borde man kanske ta och skriva här igen??
Tyvärr så betyder det ju inte att jag mår prima direkt, snarare tvärtom..
 
Läste igenom gamla dagböcker igår och insåg att vikt och mat har jag tänkt på väldigt länge men nu var det ganska exakt 3 år sedan den här jävla skiten startade på allvar..
 
häromdagen spontanbokade jag och bästa vännen en resa till spanien, ett par dagar in i december åker vi och då vägrar jag att vara så HÄR onöjd med min kropp. Inte ens okej.
 
Jag gick ut i trädgården och slängde mig på gräset och rökte, kollade upp på stjärnorna tänkte på Elin (gör jag alltid när jag kollar på stjärnorna faktiskt eftersom vi så ofta gjorde det i somras) hade tur och fick syn på ett stjärnfall. En önskan gjordes och jag kände direkt för att planera lite för de kommande två månaderna.
 
planerade med hjälp av losertown och kom fram till ett ganska okej schema tills dess.
Scheman är dock enkla att göra
Följa dem är desto svårare.
 
Har klarat mig igenom två dagar på detta schemat. Känns så fånigt att skryta med två dagar, men kom inte ihåg senaste dagen jag inte varken överätit eller hetsat, så klapp på axeln får det väl bli där då.
 
Den här bilden laddades upp ofta på min gamla blogg så jag känner att vi kör en repris på den.
 
 
 

RSS 2.0